Poslední zprávy ze světa závlah
2 Srpen

Přichází druhá vlna dotací!

Nestihli jste si zažádat o dotace na dešťovou vodu? Už 7. září to můžete napravit. Stát by měl rozdávat tentokrát 200 milionů. Přesné podmínky má zveřejnit tento týden. Co nejdříve vyplňte náš dotazník na www.dotace-na-destovou-vodu.cz a my Vám vypracujeme nabídku na náš systém pro využití dešťové vody. Připravte se na získání dotace již nyní! 

STÁT PŘISPĚJE 200 MILIONŮ

Program je rozdělený do čtyř kategorií, respektive tří. Ta třetí má dvě podkategorie. Zažádat můžete o dotace na podzemní (především plastové) nádrže na dešťovou vodu. Tato voda se dá používat na zalévání zahrady, splachování toalety či úklid v domě. Ušetříte tak až přes polovinu denní spotřeby drahé pitné vody. Navíc stát přispěje až 50 %, a to nejen na koupi nádrže, ale také projekt, instalaci a čerpadlo. Nanejvýš však daruje 20 tisíc korun. 

NA NÁDRŽ MŮŽETE DOSTAT AŽ 20 000 KČ

Dotovat se budou nádrže větší než dva tisíce litrů, nicméně se předpokládá, že majitelé zvolí rezervoáry objemnější. Více informací se můžete dozvědět na našem novém webu http://www.dotace-na-destovou-vodu.cz nebo na facebookové stránce Irriga – sledujte nás a dozvíte se vše podstatné včas! Chcete, aby Vám přišlo upozornění e-mailem? Vyplňte náš dotazník