Poslední zprávy ze světa závlah
18 Září

Vodovodní zásuvka - přípojná místa na vodu

Závlahový systém je určen pro automatickou závlahu trávníků či výsadeb. Potřebujeme však na zahradě i nějaké přípojné místo na vodu, kde si napojíte hadici a opláchneme kolečko, spláchneme zámkovou dlažbu či doplníme jezírko – potřebujeme vodovodní zásuvku

Vodovodní zásuvka je již součástí návrhu zavlažování

Přitom je to velmi jednoduché. Na zahradě instalujeme vodovodní zásuvky současně se závlahovým systémem – lze rozmístit i několik přípojných míst na vodu, kde si můžete napojit hadici a hned vám teče voda. Rozmístění vám navrhneme už ve výkresové části nabídky dle našich zkušeností a vašich požadavků. Tato přípojná místa nijak zásadně cenu za závlahový systém nenavýší, instalují se do výkopů pro zavlažování společně s závlahovým potrubím. Tento systém by měl mít samostatné rozvodné potrubí nezávislé na postřikovačích.

Plánovat se vyplatí

Pokud se již pouštíte do zakládání či úprav stávající zahrady, je dobré dlouhodobě plánovat a při jednom „kopání“ připravit základy pro vše. Nemusíte všechno vybavení pro závlahu pořizovat najednou, systém lze různě rozšívat, ale je ideální, pokud se tyto následné úpravy obejdou bez dalšího zásahu do zeminy. Přestože se snažíme do stávající zahrady zasahovat co nejméně a používáme šetrné vybavení, chceme ji ušetřit o další zásah a vám tak ušetřit další investice.

Pokud chcete mít plány pro závlahu dlouhodobě promyšlené a chcete mít smysluplně rozmístění i vodovodní zásuvky, neváhejte nás kontaktovat!