Poslední zprávy ze světa závlah
12 březen

I v roce 2018 můžete žádat o dotace!

Peníze z druhé vlny dotací jsou pořád k mání! Přihlaste se o ně a hospodařte s dešťovou vodou! Ušetříte až 50 % nákladů za drahou pitnou vodu.

Sluníčko už pomalu vylézá a s ním i práce na zahradě. Lidé přemýšlejí, jak letos dobře hospodařit. Splachovat drahou pitnou vodou? Nebo s ní snad zalévat zahradu? Prasátko s mincemi pláče. Jak ušetřit za vodu? Rezonuje v hlavě kdejakému hospodáři. S nádrží na dešťovou vodu! Se kterou můžeme nejen zalévat trávník a záhonky, ale taky splachovat toaletu nebo ji využívat na další domácí práce. A co víc? Stát nám na to přispěje! Ještě pořád totiž můžeme žádat o dotace.

Navštivte naši stránku, kde se tzv. Modrými dotacemi zabýváme víc. Zajímá Vás, jak tento nápad vznikl? Kolik ušetříte? Všechny informace a ještě více naleznete na našich stránkách Dotace na dešťovou vodu. Chcete se o dotace přihlásit? Můžete pomocí našeho nezávazného formuláře.

Všechny další dokumenty a informace o dotacích naleznete na webových stránkách dotace Dešťovka. Nejste si s něčím jistí? Napište nám na info@irriga.cz!